​Mandag - fredag: 06:00-18:00

​Lørdag - søndag: 06:00-16:00

Bryllupslagkager

​Bryllupskage laves efter jeres ønsker og smag

Gernes Konditori har i mange, mange år lavet smukke, smagsfulde og kreative bryllupskager til vores kunder på Fyn, herunder i Faaborg og Svendborg. Vi arbejder kun med markedets fineste og bedste råvarer og sørger altid for, at jeres bryllupskage vil blive lige så uforglemmelig som resten af dagen.

Vi udfører alle typer af bryllupskage og kan naturligvis fremstille specialdesignede kager, som opfylder alle jeres ønsker. Med andre ord er det kun fantasien der sætter grænser.

Få den perfekte bryllupskage hos os

Med vores mange års erfaring kan vi rådgive jer, så I får den perfekte bryllupskage. Vi kan rådgive jer i alt fra sammensætningen af smage og ingredienser, farver, udseende og pynt. Som noget specielt udfører vi også både hologrammer og tryk på bryllupskagen.

Vi ved, at bryllupskagen er en meget vigtig del af jeres store dag. Derfor vil vi naturligvis gerne mødes med jer og snakke det hele igennem. 

I fællesskab kan vi finde frem til præcis den løsning, der bedst opfylder jeres behov. Det kan for eksempel være at matche bryllupskagens farver med brudens farver fra kjolen, buketten eller lignende.

Her på hjemmesiden kan du se vores store sortiment af bryllupskager og de forskellige versioner, som vi er specialister i at fremstille. Den helt rigtige bryllupskage afhænger af mange ting, blandt andet hvornår den skal serveres, hvilken årstid brylluppet bliver afholdt og hvilke omgivelser brylluppet bliver afholdt i.

Ring til os og tag en snak med os om jeres ønsker

I er altid velkomne til at komme forbi vores forretning og få en god snak om jeres bryllupskage. I kan også ringe på telefon 62 21 07 88 eller skrive til e-mail gp@gernerskonditori.dk med enhver type forespørgsel. 

Vi glæder os til at hjælpe jer!

Firmaoplysninger

​​Nyborgvej 110, 5700 Svendborg

CVR: 14444009

Gerners Konditori
Nyborgvej 110
5700 Svendborg
Tlf.: 62210788
CVR: 14444009
gp@gernerskonditori.dk

Kontaktoplysninger

Telefon: ​62 21 07 88

E-mail: gp@gernerskonditori.dk