​Mandag - fredag: 06:00-18:00

​Lørdag - søndag: 06:00-16:00

​Sandwich & smørrebrød

​Sandwich

​Alle vores sandwich er lavet på en bund af frisk salat, lækker dressing samt tomat og agurk. Pris kr. 36,00,-

Smørrebrød i topkvalitet med friske råvarer

​Hos Gerners Konditori har vi i mange år været kendt som håndværkeren bag de bedste smørrebrød - ikke blot i Svendborg og Faaborg, men på hele Fyn og Sydfyn.

Til vores lækre smørrebrød anvender vi kun friske råvarer, friskbagt brød og det bedste kød. Vi bager brødet her i forretningen og kan naturligvis lave alle vores variationer på brød efter dit ønske.

Det bedste smørrebrød behøver ikke koste en formue. Vi udbyder vores delikate håndmadder til 11 kroner stykket og vores kendte smørrebrød til kun 15 kroner stykket. Vi leverer gerne til diverse arrangementer såsom frokoster, møder og lignende.

Vi laver både klassisk og moderne smørrebrød

I vores forretning finder du alle de klassiske variationer af smørrebrødet samt mere moderne udlægninger. Vi holder fast i traditionen bag de elegante smørrebrød, men er ikke bange for at udvikle nye klassikere.

Alle vores smørrebrød og håndmadder bliver frisklavet i forretningen, så du altid er sikker på, at de smager som de skal. Hvis du har specielle præferencer kan vi naturligvis også være behjælpelige.

Vores lokalt forankrede virksomhed er beliggende i Svendborg, men vi tilbyder levering af vores mange delikatesser på resten af Fyn. Kernen i Gernes Konditori er godt håndværk, friske råvarer og den bedste service. Sådan har det været i mange år og sådan vil det blive ved med at være.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at komme forbi forretningen for at hente nogle stykker smørrebrød eller kontakte os for at modtage et uforpligtende tilbud på levering til større arrangementer ved at ringe til os på telefon 62 21 07 88

Firmaoplysninger

​​Nyborgvej 110, 5700 Svendborg

CVR: 14444009

Gerners Konditori
Nyborgvej 110
5700 Svendborg
Tlf.: 62210788
CVR: 14444009
gp@gernerskonditori.dk

Kontaktoplysninger

Telefon: ​62 21 07 88

E-mail: gp@gernerskonditori.dk